Φοίβος Δεληβοριάς

πηγή:www.kathimerini.gr

Φοίβος Δεληβοριάς
Απόψε αυτοσχεδιάζουμε!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, μετά από τις επιτυχημένες «Πρεμιέρες» τους στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» ξεκινούν με τζαζ-σουίνγκ διάθεση, κέφι, μελαγχολία, χιούμορ και ενθουσιασμό να αυτοσχεδιάζουν σε συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και της περιφέρειας. Με τα τραγούδια του, γεμάτα μικρές ιστορίες από την καθημερινότητα όλων μας, αλλά και με ένα σωρό απρόβλεπτες, ελληνικές και ξένες διασκευές είναι έτοιμοι να συναντηθούν με τους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα και να κάνουν την κάθε βραδιά τελείως διαφορετική!

Μαζί του η νέα τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ:

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/7: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑ
ΤΡΙΤΗ 4/8: ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 6/8: ΑΙΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/8: ΚΟΛΩΝΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 31/8: ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 19/8: ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Θάνος Μικρούτσικος και Υπόγεια Ρεύματα

πηγή:www.kathimerini.gr
«Τους έχω βαρεθεί…!»
Καλοκαίρι 2009 - Πρόγραμμα περιοδείας

Μια οπτικοακουστική συναυλία όπου το γνωστό συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα» διασκευάζει και ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, σε σύγχρονους μουσικούς δρόμους, 25 τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα είναι εκεί και παίζοντας πιάνο, ολοκληρώνει και δυναμώνει τη φωνή του σχήματος.

Ο Άρης Σπυράτος σκηνοθετεί, επιμελείται και προβάλει βίντεο και φωτογραφικό υλικό με το χαρακτήρα της τέχνης του δρόμου (street art) και σε συνδυασμό με τη φωτιστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μανώλης Μπράτσης, υπογραμμίζει και αναδεικνύει τα κομμάτια. Στην επιμέλεια ήχου είναι ο Γιώργος Κορρές.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ:

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7: ΠΑΞΟΙ
ΠΕΜΠΤΗ 16/7: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 22/7: ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 1/8: ΛΑΥΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/8: ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ
ΤΡΙΤΗ 1/9: ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΥΡΩΝΑ (μαζί τους ο Μίλτος Πασχαλίδης & η Ρίτα Αντωνοπούλου)
ΔΕΥΤΕΡΑ 7/9: Ν. ΣΜΥΡΝΗ