Η green-e.gr είναι ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό δίκτυο

Η www.green-e.gr είναι ένας καινοτόμος διαδικτυακός κατάλογος «πράσινων» επιχειρήσεων και προϊόντων στην Ελληνική αγορά. Στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει την κύρια πηγή αναζήτησης όλων των επιχειρήσεων που προσφέρουν πράσινα προϊόντα και υπηρεσίες.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η green-e.gr είναι:
«Πράσινη» επαγγελματική καταχώρηση - Διασύνδεση στο e-market - Δημιουργία, και φιλοξενία e-shop.
green-e.gr
www.green-e.gr
green-e.gr, Πράσινο Δίκτυο Πολιτών & Επιχειρήσεων
www.green-e.gr
Η green-e.gr είναι ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό δίκτυο «πράσινων» πολιτών, επιχειρήσεων και προϊόντων στην Ελληνική αγορά. Στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει την κύρια πηγή ενημέρωσης και αναζήτησης όλων των επιχειρήσεων που προσφέρουν πράσινα προϊόντα και υπηρεσίες.

Αξίζει πολλά, Μουσική, δίχως όργανα

Τα a cappella τραγούδια του Mike έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστά, αφού δεν χρησιμοποιεί καθόλου μουσική, παρά μόνο παράγει ήχους με τη φωνή του, μιμούμενος όλα τα μουσικά όργανα που συνθέτουν ένα ποπ τραγούδι.

Ο Καναδός Mike Tompkins ήταν παιδί θαύμα. Από μικρός αποδείχτηκε μεγάλο ταλέντο -από 8 χρονών τραγουδούσε σε χορωδίες και έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς. Μεγαλώνοντας, σπούδασε Μουσική παραγωγή και Τεχνολογία και αποφάσισε να ανεβάσει τα βίντεό του στο Youtube. Στην αρχή δεν είχε πολλές επισκέψεις.

Μια μέρα ο πολύ γνωστός Perez Hilton (ο πιο διάσημος celebrity blogger) ανέβασε στο blog του ένα τραγούδι του Mike και μέσα σε μερικές μέρες οι επισκέψεις έφτασαν στα 2 εκατομμύρια! Έπειτα ακολούθησαν εκπομπές στην τηλεόραση και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις. Ο δρόμος για τον Μike είχε ανοίξει.Τα τραγούδια του πλέον συνοδεύονται από σκηνοθετημένα βίντεο κλιπ και όχι απλά δικές του ερασιτεχνικες λήψεις. Δείτε τα παρακάτω -στο τέλος, ο Mike εξηγεί με τον τρόπο του πώς πετυχαίνει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.