Βοηθήστε την Αϊτή παίζοντας Halo

Βοηθήστε την Αϊτή παίζοντας Halo


Η Bungie, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Halo για το Xbox 360, ανακοίνωσε ότι όσο περισσότεροι χρήστες παίξουν το Halo 3 και το Halo: ODST στην υπηρεσία Xbox Live την Τετάρτη και την Πέμπτη, τόσο περισσότερα χρήματα θα συγκεντρωθούν για την ανακούφιση των πληγέντων από τον σεισμό στην Αϊτή.

Γράφοντας σχετικά στο blog της, η εταιρεία εξηγεί ότι για τις δύο αυτές ημέρες θα είναι διαθέσιμα τα ειδικά διακριτικά που θα μπορούν να φορούν οι παίχτες για να υποδηλώσουν την υποστήριξη τους στην κίνηση της Bungie. Για κάθε 1.000 παίκτες που θα φέρουν το ειδικό έμβλημα, η εταιρεία θα δίνει 100 δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ το ανώτατο ποσό έχει οριστεί στα 77.000 δολάρια.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει δωρεές και με άλλους τρόπους: Όσοι αγοράσουν το συλλεκτικό t-shirt του παιχνιδιού, μέρος των χρημάτων τους προορίζεται για τον Ερυθρό Σταυρό για τους επόμενους τρεις μήνες, ενώ για το μήνα Φεβρουάριο, όλα τα έσοδα του e-shop της Bungie θα δοθούν για την αποκατάσταση των ζημιών στην πολύπαθη Αϊτή.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες Cnet

monadiko.biz

MONADIKO - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ

Η εταιρία μας, γεννήθηκε πρόσφατα μετά από μία περίοδο κύησης μπουκωμένη στην φαντασία, το όνειρο, την τέχνη, την πρωτοτυπία, την ενημέρωση, την ποιότητα, το ψάξιμο αλλά και το τρέξιμο, την κούραση και την αγωνία. Στην γέννα είδαμε να ξεπροβάλλουν «ΔΩΡΑΚΙΑ».

Δωράκια πολλών λογιών που είχαν το
ΜΟΝΑΔΙΚΟ χάρισμα να πολλαπλασιάζονται όταν τ’ αγγίζεις με αγάπη.
Ήδη έχουν κάνει κατάληψη στο μαγαζάκι μας στην 25ης Μαρτίου 81 στο Μπουρνάζι και τα βλέπω ορεξάτα να παρελάσουν στην λεωφόρο του διαδικτύου.

Είναι πρόθυμα να σας χαρίσουν λίγη από την χαρούμενη διάθεση τους, και να σας θυμίσουν ότι:

Όλοι έχουμε πάνω μας κάτι……(από) το ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!

Στο κατάστημα μας θα βρείτε, χειροποίητα βραχιόλια με ημιπολύτιμους λίθους, χειροποίητα κολιέ με ημιπολύτιμους λίθους, χειροποίητα σκουλαρίκια με ημιπολύτιμους λίθους, και γενικά μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα κοσμήματα, σε μοναδικές τιμές. Επίσης διαθέτουμε, φουλάρια, μπιζού, διακοσμητικά αντικείμενα από μέταλλο και πηλό, ρολόγια, ζωδιακά δώρα, ζωδιακό κόσμημα, αντρικό κόσμημα, αντρικό δώρο, κομπολόγια αντρικά αλλά και γυναικεία με ημιπολύτιμες πέτρες και επιλεγμένες γυναικείες τσάντες.

.....................περισσότερα