Τιμοκατάλογοι PizzaHut Ελλάδα - Γερμανία

Για να καταλάβετε την διαφορά βιοτικού επιπέδου Ελλήνων - Γερμανών ακόμη και στις τιμές της πίτσας τους έχουμε σκίσει.

ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ PIZZAHUT αν δεν κατεβάσουν τις τιμές τους σε επίπεδα τουλάχιστον χαμηλότερα των Γερμανικών (με τους διπλάσιους μισθούς από την Ελλάδα!)
Είναι ο μόνος τρόπος πίεσης για να μην μένουμε μόνο στα παράπονα κατά της ακρίβειας, αλλά να τιμωρούμε και στην πράξη τους ΚΛΕΦΤΕΣ.
Δείτε τους καταλόγους.
http://www.pizzahut.de/en/produkte/pizzas
http://www.pizzahut.gr/menu.php
Ενδεικτικά σας αναφέρω την pizza margarita πόσο κάνει στην Ελλάδα και πόσο στην Γερμανία, τα 3 μεγέθη. Απολαύστε πως μας κλέβουν.
Γερμανία Ν-L-XL @ 4.40 - 7.40 - 9.90
Ελλάδα____________8.60 - 11.60 - 12.60
Καλή Χρονιά!!!

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο στον Ελλαδικό χώρο!


Στο ελληνικό υπέδαφος υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα άμεσα εκμεταλλεύσιμα φυσικού αερίου και κοιτάσματα πετρελαίου (κυρίως στο βόρειο Αιγαίο και τη δυτική Ελλάδα) που θα απέδιδαν στα κρατικά ταμεία ετησίως 250 -300 δισ. ευρώ. Δηλαδή η Ελλάδα θα ήταν μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης αντί να είναι αιχμάλωτη του Δ.Ν.Τ.

Όμως η μυστική διπλωματία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και η πορεία προς μια συνδιαχείριση του Αιγαίου απαγορεύουν κάθε προσπάθεια αυτή την στιγμή εκμετάλλευσης του ελληνικού υπόγειου θησαυρού.

Οι φοβερές αυτές αποκαλύψεις έγιναν χθες (9/11/2010) στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος» στο Alter από Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίων και Αμερικανούς ερευνητές του ελληνικού υπεδάφους.

Παράλληλα, ο καθηγητής Γεωλογίας στο πανεπιστήμιο Πατρών κ. Αβραάμ Ζελιλίδης έκανε την εξής συγκλονιστική αποκάλυψη: «πριν δύο χρόνια σε απλή εξόρυξη για ανεύρεση νερού στο Τυμπάκι της Κρήτης πετάχτηκε από το υπέδαφος με μεγάλη πίεση φυσικό αέριο που το καίγαμε επί μία εβδομάδα.

Ζητήσαμε επειγόντως έγκριση τοποθέτησης αγωγού για την εκμετάλλευση της τεράστιας ποσότητας φυσικού αερίου που υπάρχει στο υπέδαφος της Μεσσαράς της Κρήτης και η απάντηση από το υπουργείο Ενέργειας ήταν να στείλουν συνεργεία της νομαρχίας και να κλείσουν με τσιμέντο τις οπές από όπου έβγαινε το φυσικό αέριο».

Επίσης ο καθηγητής Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης κ. Αντώνης Φώσκολος με επίσημους γεωλογικούς χάρτες έδειξε ότι στη θαλάσσια λεκάνη νότιας της Κρήτης υπάρχει κοίτασμα πετρελαίου μεγέθους σχεδόν του κοιτάσματος της Αλάσκας.

Ενώ τα κοιτάσματα αυτά τα κλέβουν Αιγύπτιοι, Λίβυοι και Αλγερινοί με εξέδρες εξόρυξης που έχουν ήδη στήσει, η Ελλάδα κρύβει ακόμα και τις μελέτες των επιστημόνων στην περιοχή.

Στη διάρκεια της εκπομπής όλη τη νύχτα χιλιάδες τηλεθεατές μιλούσαν για εθνική προδοσία και για μία μυστική διπλωματία, η οποία καταδικάζει την Ελλάδα σε επαίτη της Ευρώπης.

Πηγή: astrinick

ΜΙΚΡΕΣ ΣΟΦΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ....!