Μην αντιγράφουμε τον τρόπο επικοινωνίας των πολιτικών ή των συνδικαλιστών.
Εθνική Ελλάδος


Οι Συνδικαλιστές υποστηρίζουν φυσικά τους εργαζόμενους από τους οποίους και εκλέγονται. Ευχόμαστε ο αγώνας τους να είναι για το καλό, καλή εργασία με καλή αμοιβή, για σωστή ζωή και χρόνο με διάθεση ψυχαγωγίας.
Οι Βουλευτές υποστηρίζουν τις θέσεις των ψηφοφόρων, εφ’ όσον βέβαια οι δεύτεροι ψηφίσανε με γνώση ψήφου. Ευχόμαστε στους βουλευτές μας να αγωνιστούν για την Ελλάδα φυσικά και όχι για τα κόμματα τους. Πάντως, ούτως ή άλλως, ο κάθε βουλευτής αντιπροσωπεύει περισσότερους από όσους αντιπροσωπεύουν οι συνδικαλιστές.
Οι Συνδικαλιστές ενδιαφέρονται και για τον κοινωνικό ιστό αλλά πάντα σε σχέση με τους συγκεκριμένους εργαζόμενους.
Οι Βουλευτές επίσης, ενδιαφέρονται για τον κοινωνικό ιστό – άλλωστε από εκεί εκλέγονται – για τους εργαζόμενους αλλά και για τους άνεργους.

Ελάτε να εγκαταλείψουμε την ξύλινη γλώσσα. Μην αντιγράφουμε τον τρόπο επικοινωνίας των πολιτικών ή των συνδικαλιστών. Πρέπει να εργαστούμε για καλύτερη ζωή στην ευλογημένη χώρα μας. Ελάτε να επηρεάσουμε με θετικούς προβληματισμούς τους βουλευτές που ψηφίσαμε, έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση.
Θετικά και σίγουρα.

Ελάτε να εγκαταλείψουμε την ξύλινη γλώσσα.


Εθνική Ελλάδος


Φίλες και Φίλοι, όσοι κατοικούμε στην χώρα αυτήν, στην πολύπαθη Ελλάδα. Ελάτε να εγκαταλείψουμε την ξύλινη γλώσσα. Μην αντιγράφουμε τον τρόπο επικοινωνίας των πολιτικών. Δεν καταφέρνουμε τίποτε κατηγορώντας ο ένας τον άλλον. Ότι κόμμα και να ψηφίσαμε, χάσαμε ή κερδίσαμε στις εκλογές, πρέπει να εργαστούμε για καλύτερη ζωή στην ευλογημένη χώρα μας. Ελάτε να επηρεάσουμε με θετικούς προβληματισμούς πρώτα αυτούς που ψηφίσαμε, έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση.
Θετικά και σίγουρα.