ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ μέσω της Αμερικανικής Πρεσβείας - Μακεδονία, 6 Απριλίου 2009 μ.Χ.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

μέσω της Αμερικανικής Πρεσβείας - Μακεδονία, 6 Απριλίου 2009 μ.Χ.

ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΕ ΟΜΠΑΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αδιάψευστος Αμερικανικός Χάρτης που δείχνει ελληνική τη Μακεδονία, κατά την εισβολή του Χίτλερ, Απρίλιος 1941

Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε των ΗΠΑ,

Πλαίσιο κειμένου:    «Καλωσορίζουμε τα δύο νέα μέλη, την Κροατία και την Αλβανία και προσβλέπουμε και στην ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ» Πρόεδρος Ομπάμα  στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, Στρασβούργο, Απρίλιος 2009με αφορμή την αναφορά σας σε κράτος «Μακεδονία», κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο, αλλά και την μαύρη επέτειο της Χιτλερικής Εισβολής στην Ελλάδα, στις 6 Απριλίου 1941, η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, που εκφράζει τα συναισθήματα 3.500.000 Μακεδόνων του Κόσμου, Ελλήνων απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σας αποστέλλει σήμερα ένα μοναδικό και ατράνταχτο ντοκουμέντο, έναν Στρατιωτικό Χάρτη του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, που δείχνει τη Γερμανική Εισβολή του 1941 σε Γιουγκοσλαβία και Ελλάδα!!!

Ο επίσημος Αμερικανικός Στρατιωτικός Χάρτης, που αποτελεί αυθεντικό εποπτικό υλικό της Ακαδημίας με τον αριθμό 17, αναφέρει σαν Μακεδονία όχι φυσικά τα Σκόπια και το νότιο μέρος της Γιουγκοσλαβίας, αλλά την πραγματική πανάρχαια περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, που προστατευόταν μάλιστα από τα περίφημα Οχυρά της «Γραμμής Μεταξά», όπου και αντιμετώπισαν οι Ναζί τη μεγαλύτερη αντίσταση στην απάνθρωπη πορεία τους, ασυγκρίτως ανώτερη από εκείνη της γαλλικής γραμμής Μαζινό, όπως οι ίδιοι είχαν τότε ομολογήσει. Πρόκειται για το Έπος των Μακεδονικών Οχυρών μας, που στοίχισε τέτοιες απώλειες στους Γερμανούς (15.000 συνολικά νεκρούς, τραυματίες, αγνοουμένους κατά τον Έλληνα Αρχιστράτηγο Αλέξανδρο Παπάγο, πολλοί εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σιωπηρά και θάφτηκαν ή νοσηλεύθηκαν στη σύμμαχο των Γερμανών Βουλγαρία) αλλά και δυσκόλεψε τόσο τον Γερμανικό Στρατό, που στο τέλος παρατάχθηκε τιμητικά έξω από τα Μακεδονικά Οχυρά, μπρος στους ηρωικούς Έλληνες Αξιωματικούς και Στρατιώτες!

Αυτός λοιπόν, ο επίσημος, αυθεντικός, αμερικανικός Χάρτης, που δημιουργήθηκε από επιστήμονες χαρτογράφους και βασίστηκε στα αρχεία και τα ιστορικά δεδομένα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν η Ελλάδα γονάτισε την φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι, αναγκάζοντας τον Χίτλερ να καθυστερήσει θανάσιμα για εκείνον την εκστρατεία του στη Ρωσία και να επιτεθεί στη χώρα μας, αποτελεί επίσημη, αμερικανική, κρατική απόδειξη της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας!

Καλούμε εσάς τον αγαπητό Αμερικανό Πρόεδρο

και τον Αμερικανικό Λαό, για την Ελευθερία του οποίου, αλλά και ολόκληρου του Κόσμου, θυσιάστηκε η Ελλάδα και μάτωσε τυλιγμένη στα γαλανόλευκα η αιώνια Μακεδονία της (η βόρεια ιστορική περιοχή της Ελλάδας) με τα θρυλικά Οχυρά της κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, να ανακαλέσετε άμεσα ένα τεράστιο ιστορικό, πολιτικό, γεωγραφικό και στρατιωτικό σφάλμα, στο οποίο έχουν παρασύρει τις διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δόλιοι πλαστογράφοι των Σκοπίων, τους οποίους είχε ενορχηστρώσει από το 1944 ο Κομμουνιστής Ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας Τίτο, προκειμένου να αποκτήσει στρατηγική διέξοδο στο Αιγαίο, με την βίαιη προσάρτηση της Βόρειας Ελλάδος, της αληθινής και μόνης δηλαδή Μακεδονίας των Ελλήνων!

Ολόκληρος ο Χάρτης-Ντοκουμέντο της Αμερικανικής Στρατιωτικής Ακαδημίας

Γι’ αυτό τότε, ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Έντουαρντ Στεττίνιους, έστελνε στις 26 Δεκεμβρίου 1944, προς όλες τις διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αυτή την διευκρινιστική και κατηγορηματική Εγκύκλιο:

«Το Υπουργείο (Εξωτερικών των ΗΠΑ) σημείωσε με σημαντικό ενδιαφέρον αυξανόμενες προπαγανδιστικές διαδόσεις και ημιεπίσημες δηλώσεις υπέρ μιας αυτόνομης Μακεδονίας, που προέρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία, αλλά επίσης και από Γιουγκοσλαβικές πηγές παρτιζάνων και άλλων, με την πρόθεση να συμπεριληφθούν και ελληνικές περιοχές στο υπό διαμόρφωση κράτος. Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί τις συζητήσεις περί μακεδονικού «κράτους», Μακεδονικής «πατρίδας» ή Μακεδονικής «εθνικής συνειδήσεως» αδικαιολόγητη δημαγωγία που δεν αντιπροσωπεύει εθνική ή πολιτική πραγματικότητα και διαβλέπει με τη σημερινή της επανεμφάνιση σε μια πιθανή συγκάλυψη επιθετικών προθέσεων κατά της Ελλάδας»!!! Πηγή: U.S. State Department, Foreign Relations vol viii, Washington, D.C., Circular Airgram (868.014/26Dec.1944)

Κύριε Πρόεδρε,

ο Μακεδονικός Ελληνισμός, οι μόνοι και αληθινοί ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, δεν θα δεχθούν ποτέ, όπως και στο παρελθόν, καμμία εισβολή ή αλλοίωση στο Όνομα, την Ιστορία και την πανάρχαια ελληνική τους ταυτότητα και πατρίδα!

Η Αλήθεια και το Δίκαιο είναι βέβαιο πως θα επικρατήσουν στο τέλος! Όπως πάντα! Αλίμονο όμως στους συνθέτες και τους συμμάχους του ψεύδους. Η καταδίκη τους από την Ιστορία θα είναι παραδειγματική και ανεξίτηλη!

Αλλά ανεξίτηλο θα μείνει και το όνομα εκείνου του Ηγέτη, που θα σπεύσει να υπερασπιστεί, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς, την Αλήθεια!

Μια Αλήθεια που μόνο επί τόπου, εδώ στην γη της Μακεδονίας μας, στα Παλάτια και τους Τάφους των Μακεδόνων, των αρχαίων αυτών Ελλήνων του βορρά, μπορείτε με τα ίδια σας τα μάτια να εξακριβώσετε.

Εξακριβώστε την κύριε Πρόεδρε.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Μακεδονία 6* Απριλίου 2009 μ.Χ.

*Μαύρη επέτειος της Γερμανικής Εισβολής στη Μακεδονία το 1941

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ

ΜΜΕ

Wonderful Photo's - Smokie