Διακοπές με κατοικίδιο; Τα ελληνικά ξενοδοχεία στα πιο φιλικά στον κόσμο

Μετάβαση στην πηγή...


Στους 10 πιο φιλικούς προορισμούς στον κόσμο για όσους ταξιδεύουν μαζί με τους τετράποδους φίλους τους συγκαταλέγεται η Ελλάδα, βάσει του ποσοστού των ξενοδοχείων που δέχονται σκύλους.
Αυτό έδειξε έρευνα της Trabber σε 50.000 ξενοδοχεία 30 χωρών, η οποία κατέγραψε επιπλέον μικρή αλλά σταθερή ανάπτυξη στη ζήτηση για ταξίδια με κατοικίδια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση των πιο φιλικών προορισμών στον κόσμο, με μερίδιο 21,7% των ξενοδοχείων που δέχονται σκύλους. Η Ευρώπη φαίνεται πιο φιλική από κάθε άλλη περιοχή στον κόσμο με τις πιο φιλικές χώρες για κατοικίδια να αναδεικνύονται η Γερμανία, η Ιταλία και η Αυστρία.
Οι ταξιδιώτες φαίνονται προθυμότεροι από ποτέ να πληρώσουν κάτι παραπάνω προκειμένου να μην αποχωριστούν το αγαπημένο τους κατοικίδιο στις διακοπές.
Πολύ χαμηλά στην κατάταξη, δηλαδή με μικρή ανοχή για κατοικίδια, βρίσκονται η Κολομβία και η Αργεντινή, η Χιλή και το Περού.
Δείτε τους 10 πιο φιλικούς προορισμούς για ταξίδια με κατοικίδιο… (βάσει του ποσοστού ξενοδοχείων που δέχονται κατοικίδια)

Γερμανία: 49,14%
Ιταλία: 46,53%
Αυστρία: 44,23%
Καναδάς: 34,35%
ΗΠΑ: 30,64%
Ολλανδία: 28,82%
Ρωσία: 25,73%
Ελλάδα: 21,72%
Μαρόκο: 21,36%
Βραζιλία: 18,11%

10 ιδανικά ξεμοδοχεία στην Ελλάδα για διακοπές με τετράποδο
Η Trivago, σε δημοσίευση στο blog της, προτείνει σε όσους δε μπορούν να αποχωριστούν τα κατοικίδιά τους στις διακοπές, διαμονή σε 10 ελληνικά ξενοδοχεία όπου θα μπορέσουν να συνδυάσουν διακοπές με την καλύτερη συντροφιά.