ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΤΑΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Αγαπητοί Φίλοι συγνώμη για την ενόχληση.
Είναι τιμή μας να συνδράμομε στην ενημέρωση σχετικά με ευαίσθητα θέματα και πολύ περισσότερο με θέματα υγείας.
Είναι επίσης μεγάλη ευθύνη να μοιραζόμαστε ενημερώσεις απάτης.
Παρακαλώ πολύ πριν ανακυκλώσουμε μια είδηση να κάνουμε αντιγραφή - επικόλληση του θέματος στην μηχανή αναζήτησης στο google όπου μετά την αναζήτηση θα εκπλαγείτε ότι πολλά θέματα τρέχουν εδώ και χρόνια και δεν αντιπροσωπεύουν κάτι αληθινό.

Η δική μου αναζήτηση έφερε το παρακάτω αποτέλεσμα. Η δική σας διαπίστωση εύχομαι να με διαψεύσει.
Στο www.monadiko.eu  υπάρχουν αρκετές αναρτήσεις του "Χαμόγελο του Παιδιού". Για όλες τις άλλες σχετικές αναρτήσεις, "Είμαστε ευαίσθητοι - ας είμαστε και προσεκτικοί".

Sunday, May 10, 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΤΑΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΣΚΟΠΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1.

Το μωράκι πάσχει απο καρκίνο στον εγκέφαλο. Με κάθε προώθηση οι γονείς του παίρνουν 5 cents για να πραγματοποιήσουν την εγχείρηση.

Παρακαλώ προωθήστε το ...... μπορεί να ήμασταν εμείς στη θέση τους


ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ SLIDE FUN SPACE TOY FACEBOOK. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK , ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΙΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

<<<+@+>>>